Over mij

Fotograaf Sjoerd

Over mij

Ik ben fotograaf Sjoerd, dé toegankelijke, professionele en servicegerichte fotograaf op locatie, gespecialiseerd in natuur foto's, natuur video's, huisdier foto's, product foto's en bedrijfs foto's. Of je nu op zoek bent naar natuur foto's of natuur video's voor je programma, organisatie of bedrijf, een huisdier fotoshoot om je dierlijke metgezel voor eeuwig vast te leggen, een product fotoshoot om je nieuwe producten op je website of social media profiel te kunnen promoten, of een bedrijf fotoshoot op locatie zodat je je klanten kunt laten zien wat je voor hun kunt betekenen, bij mij zit je goed!

Portret fotograaf Sjoerd

Portfolio

Dieren, producten, bedrijven en meer...

Mijn diensten

Of je nu opzoek bent naar een fotoshoot voor een portret, een bedrijf, een product, je kind, je gezin of je huisdier, bij mij ben je aan het juiste adres!

Waarom je voor mij zou kunnen kiezen

Haarscherp 100%
Toegankelijk 100%
Professioneel 100%
Servicegericht 100%
Ervaringen

Ontdek waarom

Benieuwd wat anderen van mijn diensten vonden?

Creatieve oplossingen

Maatwerk

Spreken mijn foto's je aan, maar staat de dienst waar je naar opzoek bent niet vermeld of ben je opzoek naar iets specifieks? Geen probleem! Neem gerust contact op en ik laat zo snel mogelijk weten wat ik voor je kan betekenen.

Het is niet toegestaan screenshots te maken van de content op deze website of content van deze website op te slaan, te downloaden, te kopiëren, te fotograferen, te verhuren, te verkopen, te bewaren, te printen en/of te delen op welke manier dan ook zonder schriftelijke toestemming van de auteur. Wegens deze auteursrechtelijke bescherming is het klikken met de rechtermuisknop op deze website niet toegestaan. Pagina's en links van deze website mag u wél met anderen delen.