Over mij

Fotograaf Sjoerd

Over mij

Ik ben fotograaf Sjoerd, dé toegankelijke, professionele en servicegerichte fotograaf op locatie van Groningen, Friesland en Drenthe, gespecialiseerd in huisdier foto's, productfoto's en bedrijfsfoto's. Of je nu een huisdier fotoshoot om je dierlijke metgezel voor eeuwig vast te leggen, een product fotoshoot om je nieuwe producten op je website of social media profiel te kunnen promoten, of een bedrijf fotoshoot op locatie zodat je je klanten kunt laten zien wat je voor hun kunt betekenen, bij mij zit je goed!

Portret fotograaf Sjoerd

“Voor mij is het onderwerp van de foto altijd belangrijker dan de foto” — Diane Arbus

Zoals de bekende portretfotografe Diane Arbus zei was voor haar het onderwerp altijd belangrijker dan de foto. Ik ben het hier volkomen mee eens. Of het nou om een portretfoto, productfoto, natuurfoto of een foto van je favoriete huisdier gaat, ik vind alleen de allerscherpste, natuurlijkste en meest pakkende foto’s goed genoeg. Niet omdat deze foto’s ‘beter’ zijn, maar omdat deze foto’s naar mijn mening het onderwerp het beste kunnen benadrukken.

Portfolio

Dieren, producten, bedrijven en meer...

Mijn diensten

Of je nu opzoek bent naar een fotoshoot voor een portret, een bedrijf, een product, je kind, je gezin of je huisdier, bij mij ben je aan het juiste adres!

Webshop

Opzoek naar een foto voor aan je muur?

Waarom je voor mij zou kunnen kiezen

Betaalbaar 100%
Haarscherp 100%
Toegankelijk 100%
Professioneel 100%
Servicegericht 100%
Ervaringen

Ontdek waarom

Benieuwd wat anderen van mijn diensten vonden?

Creatieve oplossingen

Maatwerk

Spreken mijn foto's je aan, maar staat de dienst waar je naar opzoek bent niet vermeld of ben je opzoek naar iets specifieks? Geen probleem! Neem gerust contact op en ik laat zo snel mogelijk weten wat ik voor je kan betekenen.

Het is niet toegestaan screenshots te maken van de content op deze website of content van deze website op te slaan, te downloaden, te kopiëren, te fotograferen, te verhuren, te verkopen, te bewaren, te printen en/of te delen op welke manier dan ook zonder schriftelijke toestemming van de auteur. Wegens deze auteursrechtelijke bescherming is het klikken met de rechtermuisknop op deze website niet toegestaan. Pagina's en links van deze website mag u wél met anderen delen.