Veelgestelde vragen

FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen met antwoorden vermeld. Wellicht staat jou vraag er ook tussen en kun je hier direct een atwoord op je vraag terugvinden. Klik of druk simpelweg op een vraag om het antwoord te zien.

De kosten verschillen per fotoshoot en zijn afhankelijk van je wensen en de benodigde tijd voor de fotoshoot zelf in combinatie met de tijd die benodigd is om de foto’s te sorteren en handmatig te bewerken. Neem voor prijsindicaties per type fotoshoot een kijkje bij mijn diensten.

Ik richt me momenteel voornamelijk op huisdierfotografie, productfotografie en bedrijfsfotografie. Binnen deze categorieën is er uiteraard veel mogelijk, denk hierbij voor huisdierfotografie bijvoorbeeld aan foto’s van je hond, kat of pony samen met jou, of een portret van alleen je viervoeter, of beide. Voor productfotografie kan bijvoorbeeld gedacht worden aan productfoto’s met een witte achtergrond, of juist een ‘lifestyle’ foto waarin het product écht tot z’n recht komt. Voor overige bedrijfsfotografie kan gedacht worden aan foto’s van bedrijfswerkzaamheden, panden of (portretten van) eigenaren en/of werknemers.

De hoeveelheid foto’s verschilt per type fotoshoot en de duur van de fotoshoot. Neem voor een schatting van het te verwachten aantal foto’s per type fotoshoot een kijkje bij mijn diensten.

Ja hoor, ik maak zowel foto’s in kleur als in zwart-wit. Mocht je specifieke wensen hebben, geef dit dan gerust aan zodat we deze van te voren kunnen bespreken en ik er tijdens de fotoshoot en het bewerken rekening mee kan houden. Ook als je niks van te voren aangeeft kan het zomaar zijn dat je alsnog een (aantal) zwart-wit foto’s ontvangt als blijkt dat ik dat goed bij de opname vond passen. Mocht je dit juist niet willen dan mag je dat natuurlijk ook aangeven.

Ik lever al mijn foto’s digitaal aan. Je ontvangt alle foto’s in hoge resolutie als JPEG-bestanden zodat je deze gemakkelijk zelf kan opslaan, bewaren en gebruiken waar en waarvoor je wilt, zo vaak als je maar wilt. Al mijn foto’s zijn handmatig door mijzelf bewerkt en vrij van watermerken. Ik lever geen onbewerkte RAW-bestanden aan.

De levertijd van de foto’s verschilt per type fotoshoot, duur van de fotoshoot, bewerkelijkheid van de foto’s en de drukte op dat moment. Sommige foto’s zoals bijvoorbeeld enkele foto’s van 1 product of een enkele portretfoto zijn meestal vrij snel klaar, maar andere fotoshoots met enkele tientallen foto’s kunnen wat langer op zich laten wachten. Mocht je haast hebben dan valt dit natuurlijk te bespreken.

Geen antwoord op je een vraag gevonden?

Neem gerust contact op middels de onderstaande knop.

Ervaringen

Ontdek waarom

Benieuwd wat anderen van mijn diensten vonden?

Het is niet toegestaan screenshots te maken van de content op deze website of content van deze website op te slaan, te downloaden, te kopiëren, te fotograferen, te verhuren, te verkopen, te bewaren, te printen en/of te delen op welke manier dan ook zonder schriftelijke toestemming van de auteur. Wegens deze auteursrechtelijke bescherming is het klikken met de rechtermuisknop op deze website niet toegestaan. Pagina's en links van deze website mag u wél met anderen delen.